Garritan Abbey Road CFX Concert Grand

Produktbild

"Vi är glada över att ha fångat de fina detaljerna i detta underbara piano i denna spektakulärastudio. Resultatet är en otrolig ny virtuell piano med en kraft, rikedom och klarhet som är oöverträffad"
Garritan Abbey Road CFX Concert Grand ger användarna tre diskreta mikrofonperspektiv :
- Classic - fångar den naturliga tonala karaktären, klarhet och nyans av CFX
- Contemporary - ger ett ljust och brilliant ljud med hammarattack.
- Player - ger den unika upplevelsen av att spela på pianopall i Studio One.

CFX Concert Grand innehåller den kraftfulla ARIA -spelaren, och är avsedd att vara ett perfekt komplement till notskriftsbaserade program , som Finale , samt till alla sequencers och Digitala Audio Workstations.
"Det har varit ett rent nöje att arbeta med Gary och Makemusic team på CFX -projektet"´ sade Mirek Stiles , chef för ljudprodukterna på Abbey Road Studios. "Förmågan att blanda både nära och omgivningssignaler, som om du är i Studio Ett , är helt enkelt hisnande . Detta vackert provtas Instrumentet är värdig Abbey Road Studios namn."
Om Yamaha CFX konsertflygel
Yamaha CFX är kulmen på nästan 20 år av utveckling och intensiva utvärderingar av många av världens mest begåvade pianodesigners, musiker och tekniker. Från början Yamahas tekniker dekonstrueras den traditionella konserten slagna koncept och började bygga om det från grunden . Varje aspekt av traditionell pianodesign i fråga, utvärderas , förbättras och obevekligt testas. När konstruktionen var nästan färdigt, flera prototyper uthärdat tusentals timmar av hemliga tester på konsertsalar över hela världen. Den revolutionerande instrument CFX är helt handbyggd med alla material minutiöst utvalda och förfinats för att säkerställa oöverträffad musik prestanda i de mest krävande situationer.
CFX är verkligen en av de finaste pianon som någonsin skapats. Ytterligare information finns på www.cfseries.com

Systemkrav:
Windows:
Microsoft Windows 7 or later Audio interface compatible with ASIO
Macintosh:
Mac OS X 10.7 or later
Båda:
Multi-core processor required 4 GB RAM minimum required. 8 GB RAM or greater recomended. 122 GB of free hard drive space is required for “Full” installation; 24.5 GB is required for “Compact” installation. A dedicated hard drive with fast interface (SATA, USB 3.0, Firewire 800, Thunderbolt) is recommended. A solid-state drive (SSD) is preferred. Internet connection for updates and online registration USB port required for boxed version installation
Valfritt:
A MIDI interface may be required if you are using a MIDI keyboard. Many keyboards now use USB. The ability to assign controllers within your keyboard, music program, or sequencer is recommended High-quality speakers and amplifier, or high-quality headphones

GDPR Kontakt: 070-51 837 22