Shure Beta 58A

Produktbild

Tillverkare : Shure

Modell : Beta 58A

Typ : Dynamisk mikrofon

Pris : 1.699 kr


Kort beskrivning

Beta 58A har en superkardioid karakteristik som är konstant vid så gott som alla frekvenser, vilket minimerar rundgångsproblemet. Den har en mycket kraftig utsignal genom användande av neodymiummagnet och har en förbättrad frekvensresponse, speciellt i diskantområdet.

Shure SM58-LCE

Produktbild

Tillverkare : Shure

Modell : SM58-LCE

Typ : Dynamisk mikrofon

Pris : 1.099 kr


Kort beskrivning

Detta är en legend bland sångmikrofoner från Shure med ett utseende och rykte som är helt oöverträffat bland andra mikrofoner i många olika sammanhang. SM58 är det givna förstahandsvalet för tusentals artister över hela världen! Den är också mycket användbar till tal, intervjuer och som närfälts-mikrofon i studio. Frekvensomfång 50 Hz - 15 kHz, Impedans 300 ohm.

Yamaha Stagepas 400i

Produktbild

Tillverkare : Yamaha

Modell : S400i

Typ : Högtalare

Pris : 5.695 kr


Kort beskrivning

Fantastiskt smidig anläggning på 400-watt, bärbart PA-system med en 8-kanals aktiv mixer, två 8" högtalare, iPod/iPhone USB kontakt, SPX digital reverb, inbyggd anti-feedback och EQ.

Yamaha Stagepas 600i

Produktbild

Tillverkare : Yamaha

Modell : S600i

Typ : Högtalare

Pris : 8.595 kr


Kort beskrivning

Smidigt men kraftfullt! 680-watt, bärbart PA-system med en 10-kanals aktiv mixer, två 10" högtalare, iPod/iPhone USB kontakt, SPX digital reverb, inbyggd anti-feedback och EQ.

AKG K240 Studio

Produktbild

Tillverkare : AKG

Modell : K240 Studio

Typ : Hörlurar

Pris : 849 kr


Kort beskrivning

Dessa klassiska hörlurar har hög känslighet, ett brett dynamiskt omfång och hög ljudnivå. AKG K 240 Studio låter lika bra som den är skön att ha på sig vilket gör hörluren till en riktigt bra och pålitlig referenslur även i de mest krävande lyssningsapplikationerna. Kopplas även med fördel in till CD spelare, mp3, DAT spelare, laptops etc.

Zoom H4nSP

Produktbild

Tillverkare : Zoom

Modell : H4nSP

Typ : Inspelning

Pris : 2.194 kr


Kort beskrivning

H4n har nu: - En ny gummerad yta som förbättrar greppet och reducerar oönskade handljud - En stor bakgrundsbelyst LCD-skärm ger dig lättlöst och tydlig information i alla ljusförhållanden och gör det lätt att navigera med enkla och förbättrade reglage - En inbyggd referenshögtalare förenklar arbetet ytterligare...

Yamaha MGP

Produktbild

Tillverkare : Yamaha

Modell : MGP

Typ : Ljudbehandling

Variant :


Kort beskrivning

Detta är en serie med professionella mixers med bl.a. high-end D-PRE mikrofonpreamps, som mha. ett omvänt Darlington kretsloppsdesign, levererar överlägset fett, stort och mjukt ljud. Med hjälp av Yamahas egna X-pressive EQ teknologi, har det lyckats att återskapa ljud och funktioner från tidigare tiders eftertraktade klassiska EQ-moduler...

Övrig hårdvara

Produktbild

Typ : Övrigt


Kort beskrivning

Letar du efter hårdvara som inte finns med på denna sida?

Kontakta oss om du är intresserad av elpiano, syntar, högtalare, ljudkort etc.